Konkurransepartiene

2016 vår Junior og rekruttHer er noen av utøverne i konkurransetroppen

SKI IL Turn sin konkurransetropp består av gymnaster fordelt på aspirant, rekrutt og junior. Partiet trener troppsgymnastikk, og i dette inngår apparatene  frittstående, tumbling og trampett.

Konkurranseaktiviteten er delt inn i to grener: Nasjonale klasser (enkeltapparater) og TeamGym (3-kamp). Her kan du kan lese mer om troppsgynastikk.

SKI IL Turn sin tropp har gjennom de siste årene bygget seg opp til å bli en tropp med god utvikling og bra resultater. Troppen deltar på en rekke konkurranser, noen oppvisninger og private treningssamlinger.

Noen gymnaster på høyt rekrutt/juniornivå har deltatt på Team Norge-samling (landslag) i 2015, og i 2016 deltok partiet på NM-kvalifisering i både troppsgymnastikk og teamgym.  Rekruttene deltok i Kretsmesterskapet for OAGTK og ble kretsmestere i tumbling og frittstående. Aspirant, rekrutt og junior deltok på troppskonkurranse arrangert av HSIL og endte her også med flere gode resultater og pallplasseringer.

Det er eget opptak til konkurransepartiet ca. to ganger i året.

Trenerteam:
Hedda Riise er hovedtrener på partiet fra høstsesongen 2016 og  Susanne Havsberg og Oda H. Rikheim er hjelpetrenere.

I tillegg vil Natalie Forseth (tidligere hovedtrener) bidra til oppfølging med partiet i perioden 21/ 8 til 1/9, samt arrangere treningssamlinger i oktober og desember 2016.