Om oss

SKI IL Turn har mer enn 500 medlemmer og representerer en av de største idrettslagene i SKI IL Alliansen.

Turn er en attraktiv idrett som har noe for alle alderstrinn. Grunnlaget legges i gym og turn – den basiskompetansen man får gjennom turn, har man nytte av i alle andre idretter (balanse, styrke, koordinasjon med mere).

Vi har mange og varierte aktiviteter innenfor det som benevnes som breddeaktivitet, og har i tillegg konkurransepartier innen troppsgymnastikk.

Breddeaktiviteten spenner fra foreldre-barn partier til trening for eldre, fra ungdomspartier til voksengymnastikk for mosjonister.  Våre yngste utøvere har knapt fylt to år og deltar sammen med foreldre, mens den eldste  i klubben har passert hele 90 år og fremdeles trener hver uke. Vi har i tillegg et parti for unge funksjonshemmede.

Innenfor breddeaktivitetene deltar klubben på ulike stevner og oppvisninger med ulik vanskelighetsgrad. Vi følger vårt forbund (Norges Gymnastikk og Turn Forbund, NGTF) sine konsepter for barneidrett gjennom gymlek og Idrettens grunnstige 1 og 2.

Våre konkurransepartier satser innen troppsgymnastikk og deltar på kretsmesterskap og regionskonkurranser i tillegg til at de er med i kvalifiseringsrundene til NM (i 2016).

Vår visjon er “Idrettsglede for alle”. Med dette mener vi:

«Idrettsglede» vil si å ha det gøy på trening, samt møte gamle og nye venner. Idrettsglede betyr også å føle tilfredsstillelse ved å beherske og klare nye øvelser.

«For alle» : Barn fra 2 års alder og oppover så lenge en har lyst til å være med er velkommen hos.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s