Partier for voksne

Om GymX

GymX er et hovednavn for alle mosjons- og treningsaktiviteter for ungdom, voksne og godt voksne i NGTFs foreninger og lag. GymX inneholder både de tradisjonelle gymnastikk- og mosjonsaktivitetene og de nye treningsformene.

SKI IL Turn tilbyr per i dag  i hovedsak trening for godt voksne i form av aerobic og tradisjonell linjegymnastikk. Vi jobber for å få på plass partier for unge voksne så snart vi har hallkapasitet.

GymX Voksne 16+

GymX legger hovedfokus på grunnøvelser og teknikktrening innenfor turn, styrketrening, bevegelighets- og koordinasjonstrening. Dette passer godt for deg som vil ha variert trening, ønsker en bedre kroppsbeherskelse og å bli sterkere.

For mer informasjon , se timeplanen.

GymX Senior Aerobic 50 år+

Partiet er tilbake i gymsalen på Finstad Skole. Etter lang tids ufrivillige treningsfri periode er endelig tiden inne for å komme i gang igjen. En sammensveiset gjeng gymnaster som har trent her i mange år, men de er svært inkluderende. Har hjerterom og plass for nye utøvere. Ingen behov for forkunnskaper.

For mer informasjon , se timeplanen.

Partiet Stevneprogram er tilbake for voksne 16 år+

Partiet skal trene i Ski turnhalls aktivitetsrom. Dette er partiet for de som ønsker delta på kretsturnstevnet og andre større arrangement rundt om i Norge og verden. Her øver man inn program på frittstående tropps-felt og partiet er en del av hele Viken og Oslo Gymnastikk- og turnkrets sin kretstropp. Passer for de fleste som liker bevegelse til musikk med akrobatiske innslag.

For mer informasjon , se timeplanen.

Senior Mix apparater fra 18 – 25 år

Dette partiet er for voksne som ønsker en utfordring!

Apparatene som benyttes er air-track, trampett og stor-trampoline. Å mestre øvelser på disse apparatene krever styrke. Styrketrening er derfor en viktig del av denne treningen, selv om hoveddelen av tiden går med til å lære ulike øvelser på trampett, air-track og trampoline.

Partiet består av både erfarne gymnaster som også er trenere på andre partier og nybegynnere med liten eller ingen erfaring fra turn tidligere.

For mer informasjon , se timeplanen.

Senior Mix fra 26+ år (Opprettelse av parti for voksne i alderen 26+)

Etter en del forespørsler har vi nå opprettet et parti for voksne i alderen 26+. Partiet vil trene i Ski turnhall og vil under deler av treningene samarbeide med partiet Sr. Mix 16-25 år. Partiet passer like bra for nybegynnere som for tidligere gymnaster. Om du ønsker å bli litt mykere og smidigere eller kunne vise barna at du fortsatt klarer en salto på trampolinen, så er dette partiet for deg!

For mer informasjon , se timeplanen.