Påmelding – høsten 2014

Ski IL Turn har påmelding for hver sesong. Påmeldingsinformasjon kommer på http://www.skiilturn.no når høstens timeplan er klar. Timeplanen avhenger av hvilke tider vi får tildelt av idrettsrådet, og deretter må trenerkabalen legges.

Det kommer informasjon her på skiilturn.no når dette er klar. Du kan registrere e-postadressen din slik at vi sender deg en påminnelse når det nærmer seg påmelding: Jeg ønsker e-post når påmeldingen for høsten 2014 er klar

Vi minner om at alle må melde seg på høstens parti, også de som har plass på et parti i dag. De som allerede er medlemmer må bruke sitt medlemsnummer og passord for å melde seg på. Har du glemt dette, ta kontakt med skiilturn@skiilturn.no og be om å få tilsendt medlemsnummer + passord allerede nå slik at du har det klart til høstens påmelding.