Idrettens Grunnstige 2

Godkjenning av Idrettens Grunnstige 2 ble avholdt i Skihallen 12 oktober. Det er første gang vi avholder Grunnstigen 2 hos oss.

IMG_9901 (Large) Dette var ett arrangement for barn fra 8 – 16 år. Det var 42 påmeldte utøvere, 15 trenere samt 4 styremedlemmer som var i hallen denne dagen. Vi hadde også noen ekstra foreldre som hjalp til. Vi hadde godkjenningsøvelser i Balanse, Hopp, Akrobatikk, Trampett, Balanse, Hopp, Matte og Styrke/Bevegelighet. Utøverne var veldig iherdige og prøvde seg på alle apparatene. Det ble også tid til en liten pause, hvor det ble servert frukt til alle. Vi avsluttet med at alle utøverne fikk diplom.

Dette var ett veldig vellykket arrangement, og vi tror også at utøverne var fornøyde.

 

IMG_9901 (Large) IMG_9876 (Large) IMG_9893 (Large) IMG_9891 (Large) IMG_9894 (Large) IMG_9854 (Large)