Godt nyttår alle sammen!

I 2019 kunne vi se tilbake på 100 år med historie i klubben vår. En klubb med dype røtter og stadig vekst. Vi kunne også feire at en av våre trenere, Laila Edvardsen, har vært trener hos oss sammenhengende i 50 år. Det står det stor respekt av. Bildet nedenfor er fra den ene innmarsjen til juleforestillingen vi hadde i desember.

I år skjer det igjen store ting. Ski får sin egen turnhall.
I Østlandets blad kunne vi 29. september 2019 lese at Turnhallen skal stå klar til bruk før jul 2020:
https://www.oblad.no/entreprenor-fra-ostfold-lover-at-den-omdiskuterte-turnhallen-i-ski-skal-sta-klar-til-bruk-for-jul-2020/s/5-68-706976.

Og 09. oktober 2019 kunne vi lese at bygginga var i gang:
https://www.oblad.no/na-har-de-startet-byggingen-av-turnhallen-i-ski/s/5-68-713808.

Bildene nedenfor viser hvordan tomta ser ut 1. nyttårsdag. Vi kan allerede ane konturene av det som skal bli skumgroper hvor gymnastene kan øve effektivt og trygt i både hoppøvelser, trampoline og apparatturn. Turnere og trenere får endelig de muligheten de fortjener til å utvikle seg og finne sitt potensiale sammen med andre barn, unge og voksne.

Dette blir et bra år!

Vennlig hilsen
Ski IL Turn