Vel overstått kretsturnstevne

Kjære alle trenere,utøvere og foreldre og andre frivillige  i SKI IL TURN.

Kretsturnstevnet 2014 er vel gjennomført! Mer enn 900 utøvere deltok på årets stevne: Tribunene var fylt med et stort publikum, og både kioskene og Langhushallen var godt besøkt. Blant våre gjester deltok foruten alle de prominente i Kretsstyret også leder av SKI IL Alliansen; Svein Thompson og vår ordfører i Ski, Anne Kristine Linnestad. De var begge imponert over arrangementet og veldig glade over å få være tilstede.

Takk til alle utøvere, trrenere, foreldre og andre frivillge som stilte opp slik at dette ble en bra dag! Kretsturnstevnet er basert på frivillig innsats fra klubben som er arrangør, og vi hadde ikke klart det uten hver især som stiller opp og tar sitt ansvar.

TUSEN TAKK!

Følg med på https://skiilturn.no/ og følg Skiilturn på Facebook og skiilturn på Instagram for oppdateringer og bilder.

Med vennlig hilsen

Ann Kristin Riise
leder
SKI IL TURN