Kretsturnstevnet 2014

2012 Kretsturn Ski IMG_1157[1] (Small)

Kretsturnstevnet 2014 i Oslo og Akershus arrangeres av Ski IL Turn i Follo Trykk Arena lørdag 24.mai 2014. SKI IL TURN jobber sammen med OAGTK for ett samlende og helhetlig stevne med barn, ungdom og voksne.

Kretsturnstevnet er en dag hvor breddeidretten innenfor gymnastikk og turn viser fram hva vi kan og har jobbet med gjennom sesongen. Her deltar partier fra hele vår krets fra skolealder opp til veteraner. Det blir et innholdsrikt og variert program fra barn, ungdom og voksne.

Stevnet starter: Lørdag 24.mai kl 11:00
Sted: Follo Trykk Arena

Informasjon til klubber
Invitasjon til Kretsturnstevnet 2014 er sendt alle foreninger med mer informasjon om stevnet. Det er i tillegg holdt informasjonsmøte 12.februar, samt sendt ut ytterligere informasjon om stevnet. Spørsmål fra klubber/trenere sendes til kretsturn2014@gmail.com.

Informasjon til gymnaster
Utøvere vil får nærmere informasjon fra sin klubb/trener om deltagelse på stevnet.

Informasjon til besøkende
Adresse: Berghagan 6, 1406 Langus , Kartlink

Inngangsbillett til stevnet koster kr 100 for alle over 16 år. Alle under 16 år har fri nngang.

Stevnet vil foregå innendørs, på én arena. Parkering ved anlegget blir skiltet godt.

I Follo Trykk Arena er det flotte tribuner med fin tilskuerplass for foreldre, søsken og andre som vil se turn. Det blir mulighet til å kjøpe mat og drikke. I Langhushallen vil flere utstyrsleverandører være representert med ulike apparater til demonstrasjon. Det blir også aktiviteter for de minste barna i Langhushallen parallelt med stevnet. I tillegg vil det være mulighet for å handle gymnastikkdrakter og tilbehør direkte fra leverandør.

DSC_0082 (Small)
Vi ønsker alle gymnaster og tilskuere velkommen til Kretsturnstevnet 2014 i Follo trykk Arena!