20 turnere fra Ski deltar på årets turnleir i Froland denne uken!

Turnleir i Froland

For 31. gang arrangerer Oslo- og Akershu Gymnastikk- og Turnforening turnleir for barn og unge mellom 9 og 16 år som er medlem i en turnforening i vårt distrikt.

20 turnere fra Ski deltar på turnleiren i Froland. Her får utøverne prøve apparatturn, gymnastikkhjul, rytmisk gymnastikk, trampoline/tumbling/airtrack og troppsgymnastikk. Hver dag er det to treningsøkter, en om formiddagen og en om ettermiddagen. Utøverne får mulighet til å trene det de har mest interesse for, men det viktigste er at turnerne skal bli kjent med nye øvelser og apparater.

Den lange pausen midt på dagen gir god tid til å benytte stranden i nærheten, og i tillegg blir det tur til badeland og masse annet gøy på kvelden.

Turnleiren er en populær sommeraktivitet. Det er Frolandshallen som er leid til turnerne disse dagene, og her får turnerne fra Ski oppleve hvordan det er å turne i en basishall med nedfelt trampoline, skumgrop og apparater som blant annet trampett, tumbling, airtrack i tillegg til klatrevegg. Dette gjør at det blir ekstra spennende å komme til Froland Idrettsanlegg.

SKI IL Turn opplever at mange utøvere blir ekstra motivert etter en slik leir. De lærer mye nytt gjennom intense dager med treninger tilpasset sitt eget nivå, og de har det gøy sammen med andre barn på sin alder fra andre turnforeninger i området. Turnerne får oppleve hvordan turn kan være i en ordentlig turnhall – en slik vi jobber for at SKI IL Turn skal få gjennom SKI IL Alliansen sin plan for en ny Ski Idrettspark.

Også trenere fra SKI IL Turn deltar som ressurser på turnleiren i regi av Oslo- og Akershus Gymnastikk- og Turnkrets.

Vi ønsker alle våre utøvere og trenere som deltar på turnleiren i Froland en super uke!