Kretsturnstevnet 2016

Tilsammen 104 barn og 13 voksne fra SKI IL Turn deltok i helgen i årets Kretsturnstevnet i Asker. Det var mange flotte oppvisninger fra SKI IL Turn og vi hadde i tillegg utøvere som deltok på Oslo- og Akershus kretstropp for damer.

DSC_0324

Følgende medaljer ble delt ut :
Barn:
21 Bronse, 8 Sølv, 2 Gull og 4  Sølvplaketter ( Vi har ikke mottatt alle navnene; ingen nevnt – ingen glemt.)
Voksne:
Ester Espeskog , lenke nr. 10  – 39 stevner og Laila Edvardsen, lenke nr. 12 – 48 stevner.
Alle som deltok på stevnet fikk i tillegg stevnemedalje.

I tillegg til Kretsturnstevnet arrangerte  OAGTK  Gym for Life Challenge OAGTK oppvisningskonkurranse samme dag. Gym for Life er en oppvisningskonkurransen åpen for alle fra 13 år. SKI IL Turn sin Show- og Oppvisningstropp fokuserer sin trening på deltagelse i Gym for Life, og det var ekstra hyggelig at troppen gikk av med seieren i kretsens Gym for Life Challenge i vår krets. Allerede til helgen skal denne troppen konkurrere i NM med sitt show. Lykke til, jenter!

dav

Flere bilder fra Kretsturnstevnet 2016