Kretsturstevnet 2016  

For årets kretsturnstevne er Asker Turnforening vertskap, og vi gleder oss til at en stor tropp fra Ski (104 barn og 13 voksne) deltar.

Alle utøvere møter på avtalt sted og tid som dere har fått beskjed om av trener og følger instruksjonene for bekledning, mat og drikke og annet det er gitt beskjed om direkte til partiene. Utøverne følger sin  trener/tropp og mottar beskjeder underveis fra trener dersom det viser seg å være endringer fra opprinnelig oppsatt program.

TIDSPLAN:

Kl 10:15     Oppstilling for defilering utenfor Leikvollhallen

Kl 10:30    Defilering fra Leikvollhallen til Risenga Grusbane

Kl 11:00   Åpning av stevnet på Risenga Grusbane, Medaljeutdeling – Gull m/krans,                                   plaketter og lenker

Kl 12:15    Stevnestart inne i Askerhallen.

SKI IL Turn deltar i programmet som nr 1, 2 (OAGTKs kretstropp for damer), 8 og 17 av tilsammen 25 tropper i tillegg til at vi har en tropp i Gym For Life Challenge.

Kl 16:00    Beregnet avslutning med premieutdeling for «Gym for Life Challenge OAGTK»                       og utdeling av stevnemedaljer til barna.

Slik kommer du deg til stevnet:

Med tog:   Stasjon Asker, ca. 15 min. å gå derfra.

Med bil:    Det er to ankomstveier til hallen. Til Leikvollhallen anbefales å kjøre E18 via                             Asker, og til Askerhallen anbefales å kjøre E18 og videre inn på                                                       Slemmestadveien ved Holmen.

Parkering: For privatbiler blir det parkering utenfor Askerhallen, Leikvollhallen og de to skolene i området. Følg anvisninger fra parkeringsvaktene. Vi oppfordrer til å samkjøre slik at det blir plass til alle som vil komme. Parkeringsavgift på kr. 50.- (husk kontanter)

Inngangsbilletter:
Det vil bli billettsalg 3 steder. Ved hovedinngangen til Askerhallen, ved inngangen til idrettshallen og i Leikvollhallen. Vi anbefaler at publikum kjøper inngangsbilletter når de kommer slik at vi unnngår lange køer når vi skal inn i Askerhallen etter åpningen av stevnet.

  • Voksne: 100.-
  • Barn 6 -16 år: 50.-

Mat og drikke:
Det blir 2 kafeer i Askerhallen og en i Leikvollhallen. I Askerhallen finner dere begge på samme side som hovedinngangen, en til høyre og en til venstre. Det blir grill utenfor Asker hallen.

Aktiviteter for barna:
I Leikvollhallen vil det være åpent for å prøve ulike turnaktiviteter, slik at barna kan røre litt på seg utenom oppvisningen. Vi har også en tufte-park i nærheten (ved Risenga grusbane) som det går an å benytte seg av.

Velkommen til Kretsturnstevnet 2016!