Høsten 2020

Vi håper på å få lov til å gjennomføre mest mulig aktivitet til høsten. Timeplanen er nå klar, og vi forbereder påmelding til partiene.

Nytt medlemssystem
I forbindelse med overgang til nytt medlemssystem er det nå sendt ut epost for registrering av brukere i det nye systemet. Dette gjelder alle betalende medlemmer fra Ski IL Turn våren 2020. Følg instruksjonene for opprettelse av profil og logg inn for å sjekke at du har fått medlemskapet ditt korrekt overført. Partiene er ikke opprettet ennå, så det vil ikke være noen partitilknytning i den nye profilen ennå.

Forhåndspåmelding
De som hadde tilknytning til et parti våren 2020 vil få tilbud om forhåndspåmelding tilsendt på epost, forhåpentligvis i løpet av denne uken. Frist for å benytte seg av forhåndspåmelding er satt til 5. august.

Ordinær påmelding
Nye medlemmer og de som har stått på ventelister vil kunne benytte seg av ordinær påmelding fra 10. august. Mer informasjon vil bli publisert på nettsider og Facebook-sider nærmere åpning.