Timeplan og påmelding til høstsesongen 2021

Vi får for tiden mange hyggelige henvendelser fra dere som ønsker å vite hvordan høstens timeplan blir. Tildelingen har ikke kommet enda, og vi er helt avhengige av å få den før vi får lagt en ny timeplan. Vi venter i spenning på hvor mange timer vi får tildelt og hvilke dager disse vil bli fordelt på. Vi legger ut beskjed om timeplanen for høsten 2021 så snart vi kan.

Klubben vil gjøre sitt ytterste for å kunne tilby forhåndspåmelding til våre eksisterende medlemmer. Epost med informasjon vil bli sendt til alle fullverdige medlemmer når vi har fått lagt en ny timeplan. (Fullverdige medlemmer = betalt medlems- og treningsavgift for våren 2021).

Nye medlemmer – Åpen påmelding vil bli publisert på klubbens hjemmeside og Facebook-side i løpet av juli. Vi antar at påmeldingen vil åpne tidlig i august.

God sommer!