Oppdatering om timeplan og påmelding

Kjære medlemmer!

Tildelingen av halltid har denne gangen hatt sine utfordringer. Etter godt samarbeid mellom klubbene kom man 1. juli frem til en enighet om ny tildeling i Ski turnhall. Ski IL Turn har derfor ikke satt sammen en fullstendig timeplan enda og har ikke kapasitet til å få gjort det før mot slutten av juli grunnet ferieavvikling. Av det vi i dag kan lese av tildelingen er det derimot ikke behov for store endringer i forhold til denne vårens timeplan, men helt likt blir det ikke. Ny timeplan med priser per parti vil bli publisert på vår hjemmeside i løpet av juli.

Det vi kan se ut av timeplanen er at vi vil kunne tilby alle våre fullverdige medlemmer/deltakere forhåndspåmelding. Det vil derfor bli sendt ut eposter til alle som får mulighet for forhåndspåmelding helgen 2. – 4. juli. 

Alle som står på venteliste vil også få epost denne helgen.

Nye medlemmer:
Dato for åpen påmelding vil bli publisert på vår hjemmeside siste uken av juli (uke 30). Endelig dato er ikke satt, men påmelding vil bli i uke 31. 

Ski IL Turn ønsker alle en riktig god sommer og gleder oss til å se tidligere medlemmer tilbake sammen med mange nye medlemmer.