Vårt 100-års jubileum i 2019 kan feires i ny basishall i Ski !

2016-11-30-illufoto-turnhall-i-ski-fra-ob

SKI IL TURN har gjennom mange år jobbet for en basishall for turn i Ski Idrettspark. De siste årene har vi jobbet sammen med Ski IL Alliansen for å få målet realisert og Ski Idrettsråd har vært en god brobygger mellom idrett og kommune for å få planen prioritert. I løpet av de siste ukene har anlegget blitt prioritert i kommunedelplanen og nå er det også bevilget penger i rekordfart fra Ski Kommune. Dette betyr at basishallen vil være klar til vårt jubileum i 2019 – for en 100-års gave!

Vi retter en stor takk til alle og hver især som har jobbet for å få en basishall i Ski Idrettspark realisert, og ikke minst til Ski Kommune som har jobbet i rekordfart det siste året for å få alt det formelle på plass.

Hele artikkelen kan du lese i dagens ØB, eller her 2016-11-30-ob-na-blir-det-turnhall-i-ski.