Påmelding

Nå er det bare to uker til vi begynner å ta i bruk flotte, nye Ski turnhall. Vi gleder oss til mer effektive, utfordrende, tryggere og forhåpentligvis enda morsommere treninger for store og små!

Vi må samtidig beklage at vi er sent ute med påmeldingen til vårens partier. Vårens tildeling kom sent og samtidig med mye annet. Det har vært utfordrende å legge timeplanen når vi har fått tildelt tider helt fra middagstid til sent på kvelden, noen korte dager samt helg. I tillegg har det gått med tid til flytting av utstyr fra gamle lokaler til nye.

Alle utøvere som har vært påmeldt i høst vil bli kontaktet per epost i to puljer; en pulje før julaften og en i romjula. Flere detaljer finnes på https://skiilturn.no/melddegpa/ og i epostene som kommer.

Vi ønsker med dette alle en fredelig jul og et sprekt nytt år!